Beli iPad dan MacBook dengan harga yang murah melalui pakej Education

Beli iPad dan MacBook dengan harga yang murah melalui pakej Education

Dapatkan harga iPad murah dan Macbook anda dengan harga diskaun.

Ramai yang tanya, macam amna nak nak beli ipad murah atau macbook dengan harga Education yang dapat diskaun tu.. So, ini cara nya.

  1. Layari website Apple Malaysia
  2. Scroll website tu ke bawah sekali.. dan klik Shop for University https://www.apple.com/my-k12/shop

3. Kemudian pilih nak beli MacBook atau iPad

4. Pilih jenis ipad / Macbook yang anda nak beli dan lengkapkan proses pembayarannya.

5. Cuba lihat perbezaan harga pakej education dengan harga biasa… beza RM200 jugak tu.. huu..huu…

6. Yang bestnya, beli online ni.. iPad anda boleh buat engraving FREE.. Macam Contoh di gambar bawah. Menarik kan… 🙂

7. Dan bagi yang bagi hadiah gift utk pasangan anda, Apple menyediakan pakej wrapping dan mesej utk insan tersayang… Ciaa..ciaa..ciaa….

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.